Fogning Uppsala

IMPERIO FOG & BRANDTEKNIK AB

Fogning Uppsala

Hos Imperio är vi experter på att utföra alla sorters fogningsprojekt, allt från fasadfogning till fogning inuti badrum, kök och runt dörrar och fönster. Vi har en stark förmåga till att leverera högkvalitativa resultat och strävar alltid efter att ge den mest hållbara lösningen för varje projekt. Kvalitet är det viktigaste för oss vid alla fogningsarbeten, och vi arbetar noggrant för att säkerställa att varje fogning vi utför håller länge och fungerar som den ska.

Vem vi är

Hos Imperio Fog & Brandteknik förstår vi att olyckor inte kan förutspås, men vi tror på att förebygga dem. Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar för ett effektivt passivt brandskydd, som garanterar att ditt fastighetsbrandskydd uppfyller alla brandkrav och specifika behov. Dessutom är vi experter på att utföra högkvalitativa fognings- och tätningsarbeten.

Vad vi gör

Imperio är stolta över att erbjuda kompetent yrkeskunnande inom alla områden av fogningsarbeten. Vi strävar efter att leverera lösningar som säkerställer ett hållbart och av hög kvalitet. När du väljer oss för ditt fogningsbehov, är noggrannhet vår främsta prioritet. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

Vi är alltid bara ett samtal eller mail bort.

VÅRA TJÄNSTER

Brandisolering

Brandisolering är en teknik som används för att skydda byggnader och anläggningar mot brand. Det syftar till att begränsa spridningen av brand från ett rum till ett annat eller mellan våningsplan. Brandisolering är en viktig del av det totala brandskyddet i en byggnad och bidrar till att skydda liv, fastigheter och miljö.

Brandskyddsmålning

Det primära målet med brandskyddsmålning är att begränsa spridningen av brand. Genom att applicera en specialdesignad skyddande färg på träkonstruktioner, stålkonstruktioner och andra brandfarliga ytor. Brandskyddsfärgen har unika egenskaper som kan minska rökutveckling och temperaturens ökning.

Brandtätning

Varje byggnad har unika krav på brandtätning, baserat på storlek, användning och belägenhet, och det är viktigt att använda rätt produkt och metod för att säkerställa optimal skydd.

Fogning

Hos Imperio är vi experter på att utföra alla sorters fogningsprojekt, allt från fasadfogning till fogning inuti badrum, kök och runt dörrar och fönster. Vi har en stark förmåga till att leverera högkvalitativa resultat och strävar alltid efter att ge den mest hållbara lösningen för varje projekt.

Ljudtätning

För att begränsa ljudgenomträngning mellan två rum är det viktigt att ha en helt tät väggkonstruktion. Hos Imperio fogar vi för att täta springor och glipor, och vi garanterar en säker och tät anslutning mellan olika byggdelar. Vi strävar alltid efter att leverera en ljudisolerande lösning av högsta kvalitet.

Radontätning

Radongas kan orsaka skador på människor, tillgångar och egendom om den tränger sig in i huset från marken. Genom att säkerställa radontätning kan denna risk undvikas. Imperio erbjuder tjänster för radontätning, vilket garanterar att radongas och vatten inte passerar genom rörtätningen.

IMPERIO Fog & Brandteknik AB

ISOLATORVÄGEN 1, 721 37 Västerås
010-585 66 60

070-359 56 57

076-577 81 18

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.